Campingliv & natur, Tankar

Lilla söta Höna Pöna Plutta!

Godmorgon underbara fredag…

Vilken morgon jag vaknar upp till!
Solen skiner, det är +6 grader och inte en vindpust vad jag kan se. Det kommer bli en härlig dag. Denna kvinnan ska njuta av dagen, var så säker.

Igår var jag (som jag redan berättat) i huset och tvättade och blev bjuden på middag hos Ellinore och Daniel. Det var en mysig eftermiddag. Dock fick jag inte tvätten med mig hem på grund av att den inte hann torka. Men vi får ta det i helgen. Det är ingen panik. En sak jag blev väldigt glad över var att det kommit ett paket till mig.

Min älskade mamma har skickat en urgullig påsk höna till mig. Visst är den underbart söt?
Jag fullkomligt älskar den. Och den är lätt i vikt och inte alls hög, så den blir perfekt till påsk i husvagnen. Lilla söta Höna Pöna Plutta. Jag fullkomligt älskar den. Tack mamma!

När jag kommer hem idag ska jag njuta i solen det kan jag lova dig. I helgen ska Jörgen tvätta husvagnen är tanken och lördag är nog en bra dag för det ska bli fint väder imorgon också. Sen ska det, vad jag hörde för några minuter sedan, bli sämre väder. Så vi får passa på att njuta av vädret och vara ute så mycket vi kan så länge vi har så fint väder. Och i helgen har vi inte bokat något alls. Agendan är helt tom. Det ska bli så skönt.

Njut av dagen  /Lene