Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vilken fest!

Godmorgon, godmorgon denna disiga lördag förmiddag. Det är sagt att solen ska bryta igenom så det tror jag stenhårt på.
Jag börjar detta inlägg med en bild på färska blåbär. Igår var jag och handlade medan Jörgen fixade här hemma och satte igång grillen. Blåbären använde jag i vår goda sallad vi hade till grillad fläskfilé bit. Du ska få se senare.

Idag ska vi iväg och hämta ett lounge set i Svedala som vi köpt begagnat. Vi ska inte ha ett helt set men detta är fint och verkar vara i bra skick så vi köper det så ser vi vad vi ska använda. Vi får ju även se så vi kan dela det så som vi tänkt oss. Annars blir det inget. Vi får se.

Nu kommer jag till gårdagens middag…

Sallad med ruccola, tomater, zucchini, tunt skivad rödlök, grovt hackade cashew nötter, färska blåbär, chèvre också har jag ringlat över lite olivolja och balsamicokräm över.

Det blev en riktigt smarrig middag. Enkel men oerhört god. Jörgen hade överträffat sig själv med att grilla. Det blev hur gott som helst. Såsen har jag gjort själv. Lite av varje sås kan man kalla det. Gott blev det i alla fall. Vilken fest!

Må väl  /Lene