Campingliv & natur, Tankar

Måndag och vi kickar igång!

Godmorgon måndag… Vi kickar igång en ny, orörd och spännande vecka. Inte alltför mycket inbokat just nu, vilket jag tycker är skönt. Snart nog kommer det en hel del födelsedagar och då blir det förmodligen lite mer inbokat.

Vi har haft en lugn och mysig helg. Vi har hämtat lounge setet i Svedala och det var i jättefint skick. Annars har vi bara tagit det lugnt och njutit av det underbart fina vädret.
Nu är det ny vecka och vi har inte en susning vad veckan kommer att erbjuda och det är spännande.

Solen är inte framme och det är sagt att det ska vara molnigt större delen av dagen. Det ska blåsa en del men inte upp till storm i alla fall. Vad jag kan se ska det bli blåsa ca 12 m/s i byarna och det kan vi väl leva med känner jag.

Du undrar kanske hur det gått för mig efter operationen av mina fistlar. Det flyter på bra. Just nu kliar det som en galning titt som tätt. Det är absolut inget konstigt, det vet jag. Det innebär att det läker och det är bra. Tejpen läkaren satte över såren efter operationen sitter fortfarande kvar, men jag skulle egentligen bara vilja plocka bort dem. De börjar släppa här och där, men sitter som en smäck över stygnen, så jag får vänta med att pilla av dem. Jag kan dock känna ett av stygnen där tejpen släppt. Jag skulle gärna vilja se hur det ser ut, men det får jag väl vänta lite med.

Lev livet  /Lene