Campingliv & natur, Tankar

Inte så händelserikt!

En god morgon till dig och alla andra.
Jag vaknar upp till en lite molnig morgon. Solen är inte framme än och vad jag kunnat se och höra så ska den inte visa sig särskilt mycket idag. Tyvärr. Men dagen flyter på ändå skulle jag säga och det är bara att gilla läget.

I eftermiddag ska jag köra ett ärende när jag slutat och sedan ska jag hem och inte göra så värst mycket mer. Min förhoppning var att jag skulle sitta i solen men det kanske jag kan glömma. Vi får se… Först och främst ska jag i vilket fall som jobba. Som du ser är min dag inte så händelserik just idag.

Men jag tänkte ändå att jag ska bjuda på ett Mindfulness tips:

Bli medveten om hur din hantering av e-posten påverkar dig

Med goda rutiner kring e-posten minskar din splittring och ökar din uppmärksamhet på det du prioriterar.
Innan du öppnar e-posten – planera hur du ska hinna med det viktigaste under dagen.
Bestäm dig sedan för om du ska öppna e-posten nu eller senare – medveten om att öppnandet av e-posten kan splittra din uppmärksamhet.
Lägg märke till eventuella effekter på din uppmärksamhet och på vad du får gjort under en dag.

Lev väl  /Lene