Campingliv & natur, Tankar

Det finns goda stunder i allt!

Godmorgon…

Onsdag och mitt i veckan. Lillördag kan man också säga om man vill.

Det är krispigt ute och temperaturen ligger på 0 grader. Dock verkar det inte blåsa något vilket är bra. Det blir nog lite kallt att köra till jobb så jag får ta på mig ordentligt.

Denna onsdag blir relativt lugn vad jag vet. Det enda vi har planerat är att vi ska på ett informationsmöte här på campingen. Det ska bli lite intressant och höra vad de har att säga. Jag tror de nya tjejerna, en som jobbar i receptionen och en som är chef här ska naturligtvis presentera sig. Dem har jag redan pratat med flera gånger och de är mycket trevliga.

Jag är så trött numera och vet inte varför tröttheten har slagit på så hårt. Jag gör inget annorlunda mot vad jag brukar. Inte vad jag vet i alla fall. Vardagen är inte stressigare eller tyngre än vad den brukar vara, men något är det uppenbart eftersom jag är så trött. Nåja, jag gräver inte i det. Jag gillar läget och gör det bästa av det jag har och hoppas det lägger sig snart. Jag njuter av att tänka på att det är sommartid och våren finns runt hörnet, även om det blir lite bakslag som det till exempel ska bli idag då det ska snöa lite. Men det finns goda stunder i allt.

Må väl  /Lene