Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det är givet!

Godmorgon sunshine…

Ja det kan man väl få lov att säga…sunshine, för solen skiner idag. Det är kallt -3 grader men solen skiner och det blåser inget. Visst är det härligt?!

Idag ska jag fixa mina ögonfransar med lashlift hos min vän Maria. Först ska jag naturligtvis jobba, det är givet men strax efter Jörgen kommit hem ska jag köra hem till henne och få fina ögonfransar.

Informationsmötet igår var mycket givande tyckte vi. Innan vi gick på mötet fick vi ha något i magen, så Jörgen gjorde en god köttfärssås som vi hade pasta till. Det var smarrigt. När vi kom till mötet blev vi bjudna på kaffe och god, varm kanelbulle. Smarrigt värre…

Idag är näst sista dagen att arbeta denna veckan och dessutom är det den sista mars. Sista dagen i mars detta året. Är det inte helt fascinerande hur fort tiden går?! Det har redan gått tre månader på detta året och imorgon är det första april. Ska du lura någon? Jag har slutat med det för länge, länge sedan. Jag är så otroligt dålig på att luras just denna dagen så jag har själv satt stopp för det för att inte tillåta mig själv att sjunka så lågt. Haha jo jag är verkligen kass på att luras just på första april. En gång i mitt liv har jag lyckats. En gång…det säger väl allt?!

Ge kärlek  /Lene