Campingliv & natur, Tankar

April, april….eller?!

Godmorgon fredag….  Fredag, fredag….wwwwiiiiii
Ja visst är det fredag igen och helgen står för dörren. Solen skiner och blåsten visar sig inte alls. Underbart! Vi hoppas det blir en fin dag.

Jag fick precis på Tv4 Nyhetsmorgon höra att Sven Melander har gått bort. Vila i frid du fina människa. Jag gillade honom mycket. Så sorgligt. Tyvärr är det så livet är. Man vet aldrig när man ska lämna. många lämnar i förtid.

Igår var jag, som jag skrivit tidigare, hos bästa Maria för att fixa mina ögonfransar med lashlift. Ellinore följde med mig för hon ville testa browlift. Ellinore började och under tiden jag väntade på att det skulle bli min tur så busade jag med lilla, fina Zelda.

Finaste Beagel Zelda

Så gosig och härlig är hon.

Vad är det för en dag idag? JO, det är första april. April, april din dumma sill brukar man ju säga.
Men inte jag inte. Jag går mot strömmen för jag luras inte…eller?! Nej inte frivilligt kan jag erkänna. Som jag skrev igår är jag oerhört dålig på att luras just denna dagen. Då ska man hitta på något spektakulärt eller riktigt fiffigt och det är jag inte bäst på. Nog om det.

Jag ska, oavsett om jag blir lurad eller inte njuta av denna dagen. Denna fina fredag som jag har bestämt kommer bli fantastisk. Håller du med mig? Då köööööör vi!!

Njut av dagen  /Lene