Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det är sedan gammalt!

Godmorgon söndag.
Dagen för vila. Det är sedan gammalt att söndag är vilans dag. Men riktigt så är det inte idag. Inte för alla. Och idag, precis som igår tror jag det är många som är ute i trädgården och fixar. När det är så fint väder som det är nu och var igår tror jag nog att folk inte kan låta bli. Det kliar liksom i fingrarna på folk. Tror du inte det?

Vi har lite att göra idag, men det är både ute och inne. Vi har redan städat husvagnen. Det tar inte så lång tid, så det är klart. Just nu sitter vi och avnjuter morgonens goda kopp kaffe och sedan ska Jörgen ut och fixa med lite plus att han har något att fixa här inne.
Jag ska iväg och handla till middagen och hämta ett paket på Svågertorp. Annars har vi inte mycket mer att göra idag. Sitta och njuta i solen är tanken.

Igår körde vi ut till huset på eftermiddagen för att lämna lite saker och hämta andra saker. Det slutade med att vi stannade på middag, då vi blev tillfrågade om vi ville äta hos dem. Klart vi vill när vi blir bjudna. Hihi

Det blev lite eftermiddags mellis utomhus för tjejerna. Så mysigt. Och där de satt var det varmt och skönt. Lite lek på altanen hanns det också med. Mormor var behjälplig med diverse småsaker men annars tittade jag bara på.

När det var dags för middag blev det grillat och guuuuud vad gott det var. Vilken god sallad som vi själv fick plocka ihop. Så smarrigt alltihop.

Må väl  /Lene