Campingliv & natur, Tankar

Så är det ju… tagga ny vecka!

Godmorgon måndag…
Japp, då var det måndag igen. Ny, orörd vecka som ligger spännande framför oss. Vad händer i veckan då? Inte supermycket för min del, men jag tar en dag i taget och börjar med måndag.

Jag kan inte påstå att solen är framme och det blåser en del. Men vi ska väl kunna ta oss igenom denna dagen också känner jag. Klart vi ska! Vi får se om solen tittar fram.

Jag somnade med en dov huvudvärk långt bak i huvudet och jag vaknar med huvudvärk, men det är snart dags att köra till jobb så det är det jag kommer göra. Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och njuter av lugnet. Lugnet innan stormen kanske? Njae det vet jag ingenting om så det yttrar jag mig inte om. Det får dagen och ödet utvisa. Jag börjar i vilket fall som med lugn och ro, lite gott kaffe och Nyhetsmorgon på Tv4.

Vi har haft en riktigt mysig och lugn helg med mycket sol i ansiktet. Det har varit en bra helg. Men nu kör vi igång och taggar en helt ny vecka. Taggar känslan av att det är härligt med en vecka vi inte vet något om. Även om vi har planerat saker så kan det ändras ändå. Så är det ju…

Tagga livet  /Lene