Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det är inte april för ingenting!

Godmorgon denna…ja jag vet inte vad jag ska skriva. Regniga…njae, jo det småregnar just nu. Inatt har det dock regnat en hel del och blåst. Blåser gör det inte direkt nu. Solen verkar göra ett litet försök att titta fram och vad jag har kunnat se på väderleksrapporter så ska hon titta fram under dagen. Hoppas, hoppas…

Idag ska jag till VC när jag slutar. Jag ska få kortison sprutor på utsidan av ljumskarna där jag har inflammation. Röntgen jag gjorde för ett litet tag sedan visade det, så nu ska vi se om sprutorna kan hjälpa mig.

Nu kan jag berätta att det inte regnar mer… det haglar. Ja jisses, det är inte april för ingenting. Och jag som snart ska köra Nisse till jobb. Nåja, det kommer gå bra.

Jag tänker att det är tisdag, så jag bjuder på ett Mindfulness tips…

Prova att en dag TV-fasta…

Mycket av det vi gör i vår vardag sker på Autopilot.
Vi gör som vi brukar.
Prova att bryta med en vana.
Ett exempel kan vara att avstå från det ditt sinne dagligen tar in genom tv:n, du ger då mer plats för annat.
Prova gärna att inte se på tv under en dag.
Använd din fantasi, vad kan du göra istället?
Se vad du upptäcker!

Älska livet  /Lene