Campingliv & natur, Tankar

Det kan ändra sig!

En morgonbild en tidig kväll

God eftermiddag, eller god kväll kanske…

Efter en regnig och lite blåsig dag sitter jag i soffan och vilar ryggen.

Dagen började med en härlig frukost på jobb. När jag kom till jobb utbrast Elin “NU får vi äta frukost”! Freddie hade köpt med sig bullar så det blev en mysig stund då vi åt frukost tillsammans och snackade lite. Sedan var det dags att jobba. Arbetsdagen gick snabbt och när jag skulle hem regnade det ganska mycket och blåste en del. Jag var lagom blöt när jag kom till husvagnen. Äta lite och packa ihop tvätten för att gå ner och tvätta klockan 15.00. Jag betalde också elen för vintersäsongen, för imorgon kickar sommarsäsongen igång. Så underbart! Välkommen sommarsäsong!!

Jag är trött nu och helt slut i kroppen, men det känns skönt att få allt klart. Lite “Efter Fem” på Tv4 och bara chilla i soffan. Tittar jag ut så känns det som det lättar upp nu. Hoppas, hoppas..
Tittar man på väderleksrapporten så ska det vara blandad kompott imorgon. Sol, regn och snöblandat. Ja jag säger då det. Det är inte april för ingenting. Just nu njuter jag av lite ljusare himmel och inget regn. Just nu som sagt. Det kan ändra sig på två sekunder.

Lev väl  /Lene