Campingliv & natur, Tankar

Vi kör igång dagen på allvar!

God förmiddag fina, fina…
Jag har inte kunnat blogga förrän nu för datorn ville inte ladda upp bilderna jag behövde. Så det var bara att vänta. Nu gick det så nu blir det av.

Bilden är tagen nu imorse, så där kan du gissa lite lätt vad vi har för väder. Sooooool… underbara sol. Men det blåser. Dock gör det inte så värst mycket tycker jag. Det går bra ändå. Solen är framme och det är det som räknas.

Idag har vi inte någonting planerat. Vi har tänkt ta dagen som den kommer. Fixa lite i husvagnen. Jag har fortfarande inte lagt in tvätten, så det tänkte jag göra idag.
Men vi fick en liten överraskning för Hailey undrade om hon fick sova hos oss. Det var länge sedan vi hade pluttan här så det är klart hon får sova över. Om inte alltför länge ska vi ha William här så det blir en del med barnbarnen vilket bara är härligt. Det är så mysigt. För inte alltför länge sedan hade vi ju Ludwig här. Det blir lite lättare för oss om vi har enbart ett barnbarn i taget i husvagnen nu när vi inte har förtältet uppe. Så nu ska vi ha barnbarn-mys hela kvällen. Det ska bli härligt!

Snart ska jag gå och duscha och sedan kör vi igång dagen på allvar.

Kärlek till livet  /Lene