Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

Ljusfenomen och påskkärringar!

En annorlunda påskkärring på campingen

Godmorgon denna skärtorsdag…

Ja ikväll flyger vi till Blåkulla för en träff “kärringar” emellan. Alltid lika trevligt. Kvasten är avdammad och allt är förberett.

Det är sista arbetsdagen denna veckan och nästa vecka blir det också en kortare vecka, då vi är lediga på måndag på grund av att det är en röd dag. Hoppas vädret är med oss. De som vet säger att det ska bli varmare och fint väder. Vi får väl se.

Häromdagen fick jag se ett ljusfenomen jag aldrig sett tidigare.

Grannen som uppmärksammade mig på det sade att det heter Halun, men en annan person påpekade att detta ljusfenomen tydligen heter Halo. Jag vet inte vad det heter och jag tänker inte argumentera för det ena eller det andra. Det heter kanske Halun på svenska och Halo på engelska. Så kan det kanske vara….jag vet inte. Vackert är det i vilket fall som.

Imorgon kör vi upp till mamma och pappa för att fira lite påsk med dem. Det kommer bjudas på lammstek. Det är “lammporschetta” hon ska bjuda på och det ser jag fram emot. Det ser väldigt gott ut (mamma har visat mig bild på det). Bilder från när mamma tillagat det kommer när det serveras imorgon kväll. Gott ska det bli i alla fall.

Men nu ska jag köra till jobb på Nisse och jobba några timmar. Sen håller vi påsk.

Jag önskar dig en fin, härlig, solig och underbar påsk. GLAD PÅSK!!

Må väl  /Lene