Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vi överlever detta!

Godkväll!
Vid strax efter klockan 8.00 imorse så sken solen som “en stor jädra lampa” från en klarblå himmel. Och vilken dag det varit! 17 grader och strålande sol. Love it, love it.

Igår gjorde jag middag till mig (åt bara lite för jag var inte så hungrig) och det blev så mycket över för Jörgen skulle inte ha med sig idag. Han och arbetskamraterna har pizzatorsdag så ingen mat med. Därför blir det middag i helgen istället.

Pasta och köttfärssås. Så smarrigt.

När jag kom hem bytte jag om, fixade tvätten för att senare gå ner och tvätta. Men innan dess var det en stund i solen.
Det visade sig att jag inte skulle tvätta idag för de hade bokat in oss på fel dag. Men men vi överlever detta. Jag gick tillbaka med tvätten och satte mig i solen igen. Och där satt jag fram till för cirka 20 minuter sedan, alltså vid 16.50. Helt underbart att kunna sitta halva eftermiddagen ute och njuta av detta vädret. Fantastiskt!

Mindre fantastiskt är att min älskade vän Carina W fått låta sin lilla vovve Flizan somna in idag. Jag beklagar förlusten min vän. Jag vet exakt hur du känner det. Det man får luta sig tillbaka på och känna sig trygg i är att man inte bidragit till att det lilla livet inte lidit. Och det är det viktigaste. Men det är ett oerhört svårt och ångestfyllt beslut. Jag lider med dig.

Älska livet  /Lene