Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

En fantastisk helg!

Söndag morgon och jag vaknar upp till solen… Ingen molnfri himmel men ändock tittar solen fram. Visst är det underbart så säg.
Jag har inte skrivit på några dagar men tillfället har inte visat sig riktigt för att sitta ner i lugn och ro och skriva. Så det fick bli nu. Jag hoppas du har överlevt detta.

Det har varit händelserika dagar, med födelsedagsfirande och vän sammankomst.

När jag kom till kontoret i fredags började dagen fantastiskt fint. Vi firade Freddie (chefen) för han fyllde år igår, lördag.

Vi började med en tipsrunda inne på kontoret som Calle hade ordnat. Frågorna handlade naturligtvis om Freddie. Först fick jag alla rätt och vann, men Calle ändrade svaret på en fråga så jag fick ett fel och delade förstaplatsen med Elin. Det gjorde jag så gärna.

Därefter fick vi god frukost och avnjöt det i lugn och ro. Under tiden vi satt och åt frukost och snackade kom blomsterbudet och levererade födelsedagsblommor till honom. En superfin bukett.

Efter lunch och strax innan jag skulle hem, var det dags för tårta. Freddie hade själv valt ut tårtan och den var både vacker och supergod. Till det ett glas Cava så där på fredags eftermiddagen. Vilken dag på jobbet. Jag tog mig hem den dagen, lycklig över att ha så fina arbetsgivare.

Elin och jag gör reklam för Finanshuset efter födelsedagsfirande

Igår fick Jörgen och jag gjort massor under dagen.

Vi var iväg och fixade bland annat lite vi behöver när vi ska sätta upp förtältet idag och vi passade på att köpa blommor och jord så planterade vi när vi kom tillbaka till husvagnen.

Det blev även lite sättpotatis. Nu ska det bli spännande att se om och när det blir något av dem.

På kvällen blev det dags att köra till bästa Maria och Anders för lite samkväm. Vi körde inom och hämtade Nina som också skulle med. Det blev en underbar kväll i goda vänners lag med supergod mat. Grillat med “smashed” potatis och en sanslöst god sallad.

Till dessert blev det en snuskigt god hemmagjord glass. Irans saffransglass med krossade pistagenötter ovanpå och en glasstrut till det. Det var till och med så Jörgen gillade den och han är inte alltför glad i saffran ska då tilläggas.

Visst har vi haft en fantastisk helg och den fortsätter idag för vi ska, som jag berättade nyss, sätta upp förtältet idag. Vi ska köra och hämta det om en stund och sedan blir det till att få upp det. Jag ska även passa på att tvätta idag. En fullspäckad dag. Jag kommer dyka isäng och somna som ett litet barn ikväll.

Lev livet  /Lene