Campingliv & natur, Tankar

En spännande dag!

Godmorgon…

Solen skiner och det verkar inte blåsa särskilt mycket. Det blir en skön tur till jobb om en stund.

Efter vi båda kommit hem igår började vi sätta upp tältet. Det får sättas upp och fixas till i omgångar för våra kroppar klarar inte vad de har klarat. Det är lättare att ta det i omgångar och för vår del kvittar det. Vilken tur det är vi som ska njuta av det.

Igår var jag iväg och klippte mig efter jobb.

Jag blev oerhört nöjd. Lite ny frisyr och mina egna färger i håret kom fram jättemycket. Det syns tydligare på nästa bild. Jag klippte till och med luggen. Men den ser du inte här. En annan gång.

Här ser du skillnaden på färgerna. Mina grå och vita färger kom fram jättemycket tyckte jag. Jag fick inpackning och lite annat gott för håret så det är väl det som gjort det kan jag tänka. Jag köpte nytt schampoo och balsam av henne så nu ska jag nog få ordning på mitt torra hår.

Det är tisdag så jag tänkte bjuda på ett Mindfulness tips denna fantastiska morgon.

Andas i nuet….

När du går nedför en trappa.
Stanna upp när du har tre steg kvar.
Ta ett djupt andetag, håll en liten stund och sänk axlarna.
Andas sedan långsamt ut samtidigt som du går de sista trappstegen ner.
Låt kroppen slappna av med varje steg ner och stanna upp igen efter sista steget.
Låt andningen återgå till det normala och känn efter i kroppen hur det känns nu.

Träna på denna övning så ofta du har möjlighet under denna vecka.
Se vad du upptäcker.

Lev väl  /Lene