Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det är bara att göra det!

Godmorgon, godmorgon hela världen…

I denna delen av världen vaknar jag upp till en underbar morgon med solen som skiner från en blå himmel. Inge blåst alls. Helt underbart! Det kommer bli en bra dag.

Igår fick vi gjort ytterligare lite till med förtältet. Jörgen fick tvättat det ordentligt och vi fick fast alla “spikar” i marken. Nu är det golv och inredning kvar. Vi måste få tag i ett golv vi tittat på tidigare så vi kommer inte mycket längre just nu. Vi ska kolla på nätet om vi kan hitta golvet någonstans, beställa det och antingen få hem det eller hämta det i butik.

Om du vill se hur jag ser ut med luggen så ser du det ovan. Jag är supernöjd.

Innan jag börjar jobba ska jag lämna bilen på Ryds Bilglas. Vi har fått ett stenskott som har spridit sig på rutan så det är bara att lämna in bilen.

Härom dagen hade vi en riktigt god sallad till maten. Riktigt mumsig. Vi tog vad vi hade hemma och det blev så himla smarrigt. Osten är Cambozola och sedan är där också blandsallad, morot, gurka, tomat, paprika. Inte så avancerat men oerhört gott.

Lev väl och må gott  /Lene