Campingliv & natur, Tankar

Jag kan inte annat än njuta!

Godmorgon torsdag…

Denna morgon är väl helt underbar, precis som så många andra morgnar nu. Visst är det helt fantastiskt?!
Solen skiner för fullt och det är i stort sett vindstilla. Inga moln på himlen. Jag kan inte annat än njuta av denna underbara morgon.

Jag vaknar med huvudvärk men hoppas att den ska lägga sig inom kort. Snart nog är det dags att bege mig till jobb på Nisse. Men jag börjar dagen med lite bloggande och Nyhetsmorgon på Tv4. Det gillas skarpt av mig. En lugn och skön morgon. Precis som det ska vara.

Vad händer idag då?
Efter jag jobbat ska jag till husvagnen och bara ta det lugnt. När sen Jörgen slutat ska jag ut till huset på grund av att det är möte i matsalen på skolan angående framtida utbyggnad av skolan. Och innan dess ska jag köra några ärenden. Efter en stunds lugn så blir det lite mer att göra. Är det väder för det kommer jag sitta ute och ta det lugnt när jag slutat jobba. Lapa sol och få lite D-vitamin i kroppen. Hur ser din dag ut då?
Är du taggad för dagen som kommer? Jag är… väldigt taggad. Jag ska träffa mina fina kollegor och det är ren och skär lycka.

Jag säger godmorgon och ha en underbar dag  /Lene