Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Fredag och någon fyller år!

Godmorgon…

Visst är det helt fantastiskt ute just nu?! Allting börjar vakna till liv och slår ut. Visst är det vackert?!

Jag vaknar upp till ytterligare en underbar morgon med solsken, blå himmel och nästan vindstilla. Det blir en fantastisk fredag.

Idag fyller denna fina kvinna år. Ellinore, vår yngsta dotter, fyller 29 år. Jisses vad tiden går. Det var ju nyss hon föddes känns det som. Men det är 29 år sedan. Som sagt…jisses vad tiden går fort.

Det är ju fredag…WWWWOOOHOOOO
Och helgen är i antågande. En vecka bara susar förbi som ingenting. Det är måndag och rätt som det är, knappt utan att man vet hur det gick till, är det fredag igen. Ja tiden går fort när man är lycklig. Och lycklig är jag. Vad händer i helgen då? Imorgon ska vi passa tjejerna, men innan dess ska vi lägga golvet  i förtältet för nu har vi plattorna till golvet, så nu ska det upp. Vi tänkte försöka göra en del idag och vi får se hur långt vi orkar. Annars fortsätter vi imorgon. Sen är det bara mattan till förtältet som ska till. Men den måste vi beställa och det är inte gjort än. Vi har inte hittat “den” mattan än, men det kommer.

Hej och hå, trevlig helg  /Lene