Campingliv & natur, Familjen

Ännu en härlig helg!

Godmorgon underbara måndag…

Visst är det helt underbart väder för tillfället?! Vi måste ta vara på detta och njuta så mycket det bara går. Och som jag njuter. Ojojoj…

Vi har haft en härlig helg. I fredags var vi bjudna på middag hos Ellinore och Daniel och vi passade på att gratulera både Ellinore som fyllde år just i fredags och även Daniel som fyllde år i tisdags den 26 april. De fick en fin blomma av oss (en Monstera) som de definitivt inte kan “ta dö på”. Det är helt omöjligt eftersom den är gjord i plåt. Är den inte fin? Vi har köpt den på https://www.alskaplat.se
Där är jättefina saker. Massor av olika blommor och även fåglar och annat.

I lördags hade vi två av våra fyra barnbarn hos oss. Hailey och Leah var här över natten då föräldrarna hade ett par vänner hemma för lite samkväm. Vi hade det så mysigt med dessa två busfrön. De lekte och busade och var ute supermycket i det fina väder som varit hela helgen.

Lite grävning och lek vid kaninhålet är spännande. Vi har varit mycket vid lekplatsen campingen har vid  servicehusen. Lek på klätterställningen som är jättestor och den stora studsmattan. Det är grejer det.

Vi tog med oss en av de presenningar vi ska ha under förtältsmattan och tvättade den på altanen i huset. Den behövdes verkligen tvättas för den var superskitig. Men efter avsköljning och lite skrubb så blev den superfin.  Nu väntar vi bara på att vår matta ska levereras så vi kan göra allt klart. Woohoo

Må väl  /Lene