Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det känns inte så kul!

Godmorgon världen…

Som du ser på bilden växer potatisen i spannen som bara den. En sak som hjälper till är att vi häller kaffebönorna vi använt och kaffe som blir över i våra krukor. Jag är helt övertygad om att det hjälper. Jag har läst det från flera olika ställen att det är bra.

Jag var hemma igår och även idag, på grund av att jag har väldigt ont i halsen och en rejäl huvudvärk hela tiden. Hosta har jag också och jag är helt matt i kroppen. Ingen ork till något känns det som. Jag var hemma igår och idag är det inte så mycket bättre så jag får hålla mig hemma idag också. Dagen får utvisa hur det blir sen. Men än så länge känns det inte så kul.

Igår skulle jag fixa något att äta till middag, men jag orkade inte göra något. Det fick bli ett hopkok av pasta, kryddor, riven ost och tomater. Jag var tvungen att äta något ju… Enkelt men supergott. Något mer avancerat orkade jag helt enkelt inte göra. Men det gjorde inget för som sagt så var detta supergott.

I måndags fixade Jörgen förtältet med vår befintliga matta. Det är inte den mattan vi ska ha, jag har beställt en ny matta men det är denna vi har just nu så den använder vi så länge. När den nya mattan kommer så får vi plocka ut allting och lägga in den nya, när den tiden kommer…
Men jag älskar det. Det blev så himla fint. Min man han kan han…

Kärlek till alla  /Lene