Campingliv & natur, Tankar

Vad gör man då?!

God eftermiddag kära du…

Har du haft en bra förmiddag och början på eftermiddag? Min har varit helt okej. Fullspäckat på jobb precis som jag gillar det. Tiden går fort. Min stackars kollega, Elin har dock inte haft en så bra dag på jobb. Den stackaren har haft en fajt med datorn som inte velat fungera som hon vill. Något bråkar lite med henne. Jag hoppas dagen blir bättre för henne imorgon.

När jag slutade susade jag hem på Nisse och en del av biten körde jag faktiskt idag längs med stranden. Så underbart vackert det är nu när allting slår ut. Jag kör längs hela Ribersborg (här säger vi Ribban) och längs Sibbarp och båda är så vackra fast på olika sätt.

Idag är det Chokladbollens dag.

Och vad gör man då? Äter chokladbollar så klart!! Fattas väl bara annat. Jag förklarade för mina kollegor igår att det faktiskt är chokladbollens dag som idag och att jag tänker bjuda på det. Så innan jag kom till jobb imorse körde jag inom affären och köpte två förpackningar med chokladbollar. En förpackning “vanliga” och en förpackning med inget tillsatt socker. De smakar i stort sett likadant tycker jag. Jag kan berätta att jag tog en av varje. Nom nom så gott.

Lev väl  /Lene