Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det kan vi leva med!

En god morgon önskar jag dig och alla andra….

Solen skiner och jag är övertygad om att det kommer bli en fantastisk dag. Det blåser lite, lite men det kan vi leva med. Just nu är det 13 grader men det ska upp till 16 enligt prognosen och det gillar jag.
Denna helgen och denna lördagen har vi inte mycket bestämt. Vi har ett måste i husvagnen och det är att vi ska diska. Sedan ska vi eventuellt köra och handla lite mat, vi måste bland annat ha mjölk. Annars ska vi bara ta dagen som den kommer och det tycker jag ska bli så skönt.

Kaffekok på Cadacen

Jörgen började med att koka kaffe och det gjorde han i förtältet på vår Cadac. Den är guld värd. Så lätt i vikt och kan användas på så många sätt. Den är gasdriven och man kan grilla, steka, koka, ja egentligen allt möjligt på den. Så nu sitter vi och avnjuter en god kopp kaffe i förtältet. Lugnt och skönt precis som det ska vara.

Igår hämtade Jörgen ut ett paket från Outnorth https://www.outnorth.se och i det paketet låg bland annat min nya favvis hoodie. En Houdini hoodie. Visst är den fin?! Tack min kära make.

Till middag igår åt vi supergoda grillade rostas bitar med pommes (gjord i vår AirFryer) och en otroligt god sallad. En lite små lyxig fredags middag.
Undrar vad det blir idag? Vi får se… kanske grillat, kanske inte…vem vet…

Lev livet  /Lene