Campingliv & natur, Tankar

Det är måndag.. allt har en mening!

Godmorgon….
Måndag morgon och solen skiner från en blå himmel. Kan en måndag börja bättre?!

Helgen har varit underbar. Superfint väder och en massa mys med lugn och frid hela helgen. Ingen stress, inte en massa att göra mer än det vi “måste”, typ diska, handla och så. Och solen har varit på sitt bästa humör och skinit från en klarblå himmel i stort sett hela helgen. I fredags var det lite fram och tillbaka med det men över lag har det varit helt fantastiskt.

Nu är det måndag och en ny spännande och helt orörd vecka ligger framför oss. En vecka där vi inte bokat in så mycket. Jörgen jobbar kväll så vi ses inte alltför mycket men det är så det är. Vi är vana vid det här laget så det är lugnt. Vi överlever båda två.

I lördags åt vi en fantastiskt god middag. Färsbiffar, ugnsrostad potatis med färska kryddor, riven parmesan och tunt skivad rödlök, också en smarrig sallad till det. Så mumsigt.

Jag fick nys om en ny app (vad appen heter ser du på bilden) som gör bilder till “målningar”. Inte alla bilder blir så likt men de blir fina tycker jag. Jag gjorde om två bilder på mig och några på Jörgen. Som sagt, alla blir inte så lika som ursprunget (fotot) men de blir fina ändå. Det är kanske meningen att de inte ska bli helt lika, vad vet jag.

Känn kärleken  /Lene