Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Inte riktigt än…

En god morgon önskar jag dig och hela världen.
Morgonen börjar med solsken och knappt någon blåst alls. Visst är det härligt?!

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på nyheterna på Tv4’s Nyhetsmorgon. Om Nato och Turkiets president. Ja vad ska man säga…
Snart nog är det dags att köra till jobb på min följeslagare Nisse. En fantastisk dag med mina kära arbetskollegor. Men inte riktigt än…

Som jag berättat tidigare är det vecka då Jörgen jobbar kväll och igår när jag kom hem satt jag först en stund i solen och njöt. Sedan gick jag och diskade, därefter var det dags att duscha och sedan blev det middag (rester från söndagen). Senare när kvällningen kom så körde jag ett GOT (Game Of Thrones) maraton. Det är ingen serie Jörgen är så intresserad av så jag ser den när han jobbar kväll. Den är så otroligt bra. Precis my kind of series.

Det är faktiskt tisdag och jag tycker det är dags för ett Mindfulnesstips…

Klargör vad du/ni vill ha ut av mötet..

Klargör din egen intention med mötet.
Be var och en av de andra att klargöra sina intentioner.
Formulera tillsammans den gemensamma intentionen.
Börja arbeta med att fullfölja intentionen.
Du kan prova detta när du nästa gång sitter i ett möte på ditt jobb, i en förening, organisation, föräldramöte etc. Många möten och sammanträden skulle bli mer produktiva och tydliga om avsikten med mötet klargjordes vid inledningen.
Se vad du upptäcker.

Lev livet  /Lene