Okategoriserade

Hemligheten med naturen för ett friskt liv

Hur gör folk världen över för att leva friskt?

Många människor vet om att äta nyttigt och att röra på sig är vad man måste göra för att hålla sig frisk. Det många missar är att positivt tänkande kan förlänga ditt liv med 7 år. Bra mat kan förlänga ditt liv hur långt som helst. Tanke på att när man äter nyttigt så har man gott samvete och på det också känner man sig positiv.

Vi vet också att vitt kött som fisk och fågel är bättre för vår hälsa än vad rött kött är. Därför när du ändå är i skogen och ska jaga vilt och fågel. Se till att gå ut och fiska en fin gädda eller lax. Samt så kan det även vara kul att fånga en regnbåge som också liknar lax till smak fast den har lite annat utseende. Samt så ska du också fånga fågel och kanske skjuta ned några som din hund springer och hämtar åt dig. Skaffa dig bra jaktkläder så att du är varm och har bra med tålamod. För det krävs mycket tålamod när man ska skjuta fågel då de kan flyga i väg hur snabbt som helst.

Du kan också köpa kyckling på Willys om du inte vill skjuta fåglar. Du kan även äta en påfågel om du vill men det är inte många människor som vet om det. Alla fåglar går att äta för anatomin hos de flesta fåglar är lika samt äggen är också ganska lika.