Campingliv & natur, Tankar

Lugnt och fridfullt…!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan…lillördag… kärt barn har många namn.

Jag vaknade med huvudvärk men hoppas att det lägger sig inom kort.
Snart är det dags att bege mig till jobb och lite frisk luft är aldrig fel. Jag kör nu när det är så pass varmt via vattnet i stort sett hela vägen till jobb. Det är en sträcka på strandvägen som jag kallar det, som inte går längs med vattnet men största delen gör och det är underbart att köra där. Lugnt och rofyllt att “fara” fram i 20km/h på Nisse.

Det är full rulle här på campingen så här pass tidigt på morgonen…

En kanin som gräver ett hål vid grannens förtält och en igelkott som går en runda på “ägorna”. Full rulle på djuren här. När jag skriver detta och tittar ut genom fönstret ser jag kaninen titta upp ur hålet emellanåt. Hon har gjort en fin “ränna” med jord som hon grävt upp. De städar minsann upp efter sig. Ja dessa kaninhål finns det gott om på campingen. Nu är ju ungarna också födda till viss del. Häromdagen hade vi en död kaninunge som låg precis vid bilen. Vette tusan hur den dött, men död var den. Lite räligt faktiskt. Jörgen fick komma ut och plocka undan den för jag skulle precis köra till jobb. Men så är livet för de små…grymt ibland.

Lev väl  /Lene