Campingliv & natur, Tankar

Jag är tacksam!

Godmorgon, godmorgon…
Solen försöker titta fram och det blåser inte särskilt mycket vilket jag tycker är skönt. Igår när jag körde till jobb så regnade det och blåste en del så jag var lite blöt på byxorna nedtill när jag kom till jobb. Jag hade naturligtvis min regnkappa på mig. Men det vet jag inte om jag behöver idag.

Det är onsdag… mitt i veckan… lillördag och idag är det Jörgens sista arbetsdag denna veckan.
För mig är det näst sista arbetsdagen, jag jobbar på fredag. Men än så länge är det onsdag och halva veckan är framför oss.

Idag ska jag ett ärende när jag slutar och sedan hem och bara ta det lugnt. Jag är så enormt trött just nu och har förmodligen ett skov i fibromyalgin som ger mig en nedrans huvudvärk till och från. Men det är som det är när det blir som det blir. Det är bara att kämpa på.

NU har solen tagit sig igenom och lyser för fullt. Visst är det underbart när solen skiner på dig? Denna värme, denna känsla man får i solen. Det är helt fantastiskt. Och jag ska snart ta mig till jobb och njuta en stund av denna stora “lampa” på himlen. Jag är tacksam

Lev livet  /Lene