Campingliv & natur, Tankar

Livet är gott!

Torsdag och solen skiner. Kan det blir bättre?! Tja blåsten kan lugna sig då vore det perffe känner jag. Men det är som det är när det blir som det blir. Vi kan ju inte påverka vädret ändå så jag gillar läget.

Huvudvärken är fortfarande kvar men jag fungerar och det är skönt.
Idag är vi lediga och vi har inte ett enda dugg planerat. Det blir en dag då vi kan bestämma precis hur och vad vi ska göra. Visst är det härligt?! Det blir nog en eller ett par promenader skulle jag tro. En lugn dag.

Vår odling växer och gror och nu har  jordgubbsplantorna gått i blom. Så vackert. Tomaterna håller på att gå i blom de med och potatisen är bra mycket högre än när vi köpte dem. Det växer, det växer och jag är övertygad om att vi kommer kunna skörda i sommar. Underbart! Det är så härligt att kunna gå ut och plocka åt sig det man behöver. Vi har ju även gräslök och vi har färsk timjan. Timjan har vi redan plockat flera gånger av. Färska kryddor är det bästa. Jag ska snart köpa en basilika vi kan plantera här också. Livet är gott.

Njut av livet  /Lene