Campingliv & natur, Tankar

Wooohoo vad kul!

“Grannens” fina rodondendro

Godmorgon fina du…
Det är freeeedag och helgen står för dörren. Men oj vad det blåser idag, eller just nu i alla fall. Solen är framme men det blåser en hel del. Nåja, solen är framme och det är huvudsaken känner jag. Inatt har det regnat en hel del men inte just nu.

I februari skulle vi egentligen gå på musikal men den sköts upp på grund av pandemin. Den flyttades till en ny datum, som blev… IDAG!!

Lånad bild

Idag ska vi gå och se Jesus Christ Superstar och det ska bli väldigt spännande. Enligt mig är det två personer som spelar med som är fantastiska sångare och det ska bli så spännande att lyssna och se på denna musikal och dessutom se Peter Jöback och Ola Salo live. Woohooo vad kul!!
Den går på Malmö Arena så vi har bestämt att vi ska ta bussen dit. Det ska bli en så härlig kväll.

Än så länge är det morgon och jag ska strax köra och jobba. Idag ska jag inte köra på Nisse utan jag ska köra bilen. Jag har en del ärenden som kräver att jag har plats till det så jag kan inte ta Nisse idag. Jörgen är ledig och då är det fritt fram för mig att ta bilen. Annars hade Jörgen fått göra ärendena men idag blir det jag då jag ändå ska iväg.

Härlig fredag  /Lene