Mat & recept, Tankar

Grattis till oss!

Det är söndag och helgen närmar sig sitt slut.
Det har varit en helg i smärtans tecken för mig, men det är så det blir ibland.

I fredags var det äntligen dags för “Jesus Christ Superstar” med Peter Jöback och Ola Salo. Som de två kan sjunga. Det enda negativa var att ljudet inte var det allra bästa hela tiden och jag kände det som lite rörigt på scen emellanåt men det var nog så det skulle vara. Dock blev det lite kaos i mitt huvud. Men en mycket bra föreställning. Jag är ledsen att bilderna är lite suddiga men vi satt en bit ifrån uppå balkongen så det var en bit ifrån.

Tyvärr blev det en negativ effekt för mig delvis på grund av att jag satt fel under föreställningen. Jag fick sitta och vrida huvudet åt vänster hela tiden och det var inte bra för mig. Det blev kaos i kroppen och den reagerade med enormt hög smärta i kroppen igår, lördag och en nedrans huvudvärk som höll i sig ända fram till kvällen, så började den lägga sig så sakteliga. Därav att jag inte bloggade igår. Jag orkade helt enkelt inte.

Idag skiner solen och det gör den för mig också. Idag känns det mycket bättre. Vila och återhämtning är A&O och jag lyssnar på kroppen.

I fredags fick vi en god middag innan vi tog bussen till Malmö Arena för att se föreställningen. Jörgen grillade “chippar” som vi brukar kalla det. Jag gjorde en god kall sås och en couscous sallad som var fantastiskt god. Lite “vi tar vad vi har hemma” – sallad. Till det blev det en alkoholfri Citron cider som var supergod.

Snart har helgen passerat och det är dags att ta tag i en ny vecka. Jörgen jobbar kväll nästa vecka och jag är ensam på kvällarna, men det gör inget. Jag får massor av återhämtning när han jobbar kväll och det är mumma för min kropp.

Idag är det Mors Dag och jag säger grattis till alla fina och modiga mammor där ute. Grattis till oss.

Kärlek till livet  /Lene