Campingliv & natur, Tankar

Jag är redo!

Godmorgon måndag…

Ny vecka, nya utmaningar och jag är redo att anta dem.
Jag sitter just nu och inväntar att vattnet ska koka så jag kan göra mitt morgonkaffe. Nyhetsmorgon är på Tv4  och tv’n är på naturligtvis.

Jag har ingenting planerat idag så det blir en lugn dag när jag slutat jobba. Jag känner att helgens smärta fortfarande känns i kroppen så jag behöver ta det lugnt.

Igår hade vi en jättemysig dag. Vi hade ingenting alls planerat utan skulle bara gå och pula och pilla lite i husvagnen. Det var fantastiskt fint väder så vi var ute i stort sett hela dagen. Vid lunchtid kom Ellinore och tjejerna och hälsade på oss. De hade Mors Dags present och fika med sig. Vi tog en fika utomhus och strax innan de skulle köra hem igen gick vi bort till studsmattan och lekplatsen för Hailey ville hoppa en stund. Klart tösen skulle hoppa.

Jörgen och jag fick gått ett par promenader igår också och jag tänkte, om vädret tillåter att jag ska ta mig en runda idag också. Det blir nog mer som en powerwalk tror jag. Men än så länge är det morgon och jag förbereder mig för att köra till jobb. En ny härlig vecka på jobb. Det gillar jag.

Lev väl  /Lene