Campingliv & natur, Tankar

Det räcker gott tack!

Onsdag…mitt i veckan…lillördag…kalla det vad du vill.

Idag har jag börjat “bli mig själv” igen. Efter ett tufft besked i måndags som gjorde mig ledsen, låg och off så har jag mer förlikat mig med tanken nu.
I måndags blev jag uppsagd på grund av arbetsbrist. Det jag gör ska varje person själv göra och de ska ta in fler redovisningskonsulter som kan bokföra med mera. Det kom som en chock, en riktig chock för mig för jag har inte märkt av någonting av att något sådant skulle ske. De har dolt det bra. Men livet är som det är och jag kan inte göra så mycket åt det. Jag går vidare. Jag vill inte gå in på detaljer om detta då det fortfarande skär lite i hjärtat på mig. Men nu är jag på rätt väg.

I måndags gick även min favorit väska sönder i dragkedjan och den gick upp helt så jag kan inte laga den. Det blir till att hitta en ny favvo väska. Jag klippte av dragkedjan så länge så jag har någon vanlig väska förutom min ryggsäck. Så jag får använda den så länge.

Och idag lade min scooter av precis innan jag skulle svänga ner på gatan där min osteopat håller till. Gasen slutade fungera helt plötsligt. Jag kan inte stänga av den utan den måste vara på hela tiden. Plus att den piper konstant och berättar att den måste på service. Jag kan ju inte stänga av den (då hade den slutat pipa) så den får pipa. Jajaja Nisse jag ska ta dig till “doktorn”, men det får vänta till imorgon förmiddag för jag har ingen bil nu ikväll.
Jag fick ta bussen hem från osteopaten med en pipande scooter. Gissa om folk tittade. I och för sig kan jag inte bry mig mindre om att folk tittar. Låt dem titta, det bjuder jag på.
Så nu har det hänt tre saker och därför känner jag att jag inte behöver mer nu. Tre saker samma vecka räcker gott tack.

De som vet säger ju att en olycka eller händelse kommer alltid i tre. Det stämmer ju här i alla fall.

Ödet bestämmer man inte över  /Lene