Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

De coolaste “grannar”!

En riktigt god morgon önskar jag dig.

Jag vaknar upp till en fantastisk morgon. Solen skiner och de som vet har utlovat fint väder idag och värme, upp mot 22 grader. Det låter väl fantastiskt?!

Jag är inte så bra just nu på att ha kontiunitet i bloggandet och det ber jag om ursäkt för, men det är som det är. Jag är inte helt på banan så jag tar det försiktigt. Ha tålamod med mig.

Idag ska vi till Ellinore och Daniel och hjälpa dem med lite saker gällande huset. Bland annat ska vi försöka få igång poolen. Bara jag får vara ute mycket idag när det ska bli så fint väder så är jag lycklig. Nå, jag är lycklig ändå men lyckligare kanske jag kan säga.

Jag måste bara visa. Vi har nog fått de coolaste “grannar”. Bara titta. Ett vintage par de luxe, alltså även människorna.

Igår åt vi (än en gång) en fantastiskt god middag. Enkel, men så god. Vi tog vad vi hade hemma och det blev så här bra. En liten bit fläskfilé, vars en lövbiff som “grillades” på vår Cadac. Till det serverades mina smashed potatoes, gräddfil som kall sås och en smarrig sallad med lite av varje i. Gröna oliver, nötter, vindruvor, röd lök, blandsallad, tomater och persika. Otroligt gott och mättande.

Idag är en ny dag och vi får se vad det blir till middag. Ellinore och Daniel bjuder på den så vi vet inte vad det blir.

Lev väl  /Lene