Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Måndag och Sveriges dag!

Måndag förmiddag (som känns som söndag) och idag är det Sveriges dag. Stort Grattis Sverige på din dag.
Tyvärr skiner inte solen här men oj vad den har skinit på oss i helgen. Det har varit fantastiskt fint väder. Det är ju bara synd att den inte skiner på oss på nationaldagen, men man kan inte få allt här i världen.

Det har varit en supermysig helg där vi varit ute hela tiden. I lördags var vi i huset och hjälpte Ellinore och Daniel med poolen. Tyvärr fick vi inte igång den som vi tänkt på grund av att de slangar som inköpts inte var riktigt rätt. Eller Jörgen tror det är det som är felet. Vi får göra ett nytt försök snart igen.

Igår fyllde Albin, 16 år och vi firade honom med kalas utomhus. Det var så härligt att kunna sitta utomhus.

Camilla hade dukat så fint. Precis som hon brukar göra.

Jag glömde naturligtvis fota maten. Hungern tog nog över gissar jag. Men desserten fotade jag och det var  egenplockad marängsviss. Allt var separerat på bordet så vi fick plocka ihop det vi ville ha. Och svenska, goda jordgubbar till det. Så himla smarrigt. Ja jag vet, ögat vill mer än magen.

Idag är det vilodag för imorgon ska Jörgen jobba. Den stackaren har huvudvärk som kommer från övre delen av ryggen och nacken. Det är så synd om honom när han har sådan huvudvärk. Det finns inte så mycket jag kan göra mer än serva honom när han behöver något. Han ställer upp för mig när jag är dålig och jag ställer upp för honom. Det är kärlek det.

Livet är härligt  /Lene