Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Att bara vara!

Godmorgon, godmorgon..
Nu är jag igång igen och bloggar oregelbundet, men det är så det blir för tillfället. Jag har ingen rutin på så mycket just nu, så jag måste komma in i min rutin igen. Jag ber om ursäkt.

Jag sov lite längre imorse. Mycket på grund av att jag sovit dåligt inatt. Jag somnar, vaknar till, somnar, vaknar till. Så håller jag på hela natten och det är så enormt störigt. Jag vet inte exakt vad som väcker mig varje gång, men många gånger är det för att jag legat på samma håll för länge så det gör ont, eller att det gör ont när jag vänder mig, att jag snarkar till i sömnen. Ja det finns många orsaker, men jag vet inte vad som stör mig alla gånger. Så jag tog sovmorgon idag och det var skönt. Jag har varit och duschat (gick direkt upp och iväg och duschade) och nu sitter jag och dricker kaffe. Snart nog ska jag diska och sedan fixa med tvätten vi tvättade i helgen. Den har inte blivit inlagd än.

Jag tänkte jag skulle bjuda på ett Mindfulness tips eftersom jag inte skrev igår. Så varsågod.

Ta en stund att bara vara…

Att bara vara, hjälper oss att utifrån lugn och ro bli medvetna om vad som pågår i och runt omkring oss.
Stanna upp några gånger under dagen.
Slut ögonen om det känns bra.
Lägg märke till vad som dyker upp i ditt medvetande, ögonblick för ögonblick, vad det än är – utan att göra något annat än att bara notera det som kommer fram.
Se vad du upptäcker!

Ta emot och ge kärlek  /Lene