Campingliv & natur, Tankar

Det var ett bra tag sedan…!

En god morgon önskar jag dig.

Det är torsdag och veckan lider mot sitt slut. Drygt en vecka sedan jag blev uppsagd på grund av arbetsbrist och jag känner att det tagit mig hårdare än jag först trodde att det skulle göra. Men jag kämpar mig tillbaka och jag har inte fallit ner i något mörker eller så. Så farligt är det inte. Nej men jag känner mig låg och off oftare än jag önskat. Men som sagt, jag kommer tillbaka och jag kämpar på.

Ikväll ska vi passa barnbarnen i huset för Ellinore och Daniel ska på möte på skolan ikväll. Hailey börjar ju skolan till hösten och nu är det dags för informationsmöte. De frågade för ett tag sedan om vi kunde vara hos tjejerna när de är på mötet, eftersom de lägger sig strax efter de gått.

Men fram tills dess har jag lite att göra i husvagnen. Jag har redan tömt toa tanken och jag ska fylla på dricksvatten i vår lilla “dunk” med kran vi har dricksvatten i. Och jag ska slänga papper och plast.

Men just nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. En mysig och lugn morgon. Jag har ingen brådska. Jag tror jag ska skriva lite på min bok också. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det. Vi får se vad det blir.

Må väl  /Lene