Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Det är en god morgon!

Godmorgon… Wwwiii, det är fredag och helgen är i antågande. Inte för att det är så stor skillnad för mig numera men lite skillnad är det ändock. Jörgen är hemma hela dagarna. Där har vi en skillnad.

Våra jordgubbar börjar titta fram som du ser på bilden, men de är långt ifrån färdiga. Vi får se om det blir några egna jordgubbar till midsommar. Men där är massor. Förra året fick vi några stycken bara, men i år är där massor. Härligt!

Idag är det inte så himla fint. Eller jo, det regnar inte och det är himla skönt. Men solen är inte framme än i alla fall. När jag tittar i SMHI’s app så står det att det ska bli lätt molnighet senare. Det brukar innebära sol, så jag hoppas solen tittar fram lite under eftermiddagen. Så jag kan sitta ute och njuta.

Jag börjar dock dagen med mitt morgonkaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Det är en god morgon det!
Dagen blir som den blir och jag väljer att gilla läget. Jag njuter hur den än blir.

Jag har fått ett så fint armband (det är inte det svarta gummibandet jag menar) av min bästa Hailey. Hon är för go den tösen. Hon gör så mycket till sin mormor så jag kan knappt förvara allt. Massor av fina teckningar har jag fått av henne. Och nu detta fina armband. Älskade barn. Jag bär det med stolthet.

Älska livet  /Lene