Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det är viktigt!

Godmorgon lördag…
Ja då var det lördag morgon och mannen är hemma. Vi har för en stund sedan gått upp. Jörgen har varit och hämtat vatten och jag har fixat kaffe. Nu sitter vi och njuter av en god morgon, en mysig och lugn morgon.

Denna helgen har vi inget bestämt. Inte någonting.
Jörgen ska fixa lite lister i husvagnen idag så vi slipper en sladd som slänger och hänger och ser allmänt fult ut. Det är nog vad vi har planerat. Vi får se vad som händer.

Solen skiner inte just nu, men vad jag sett så ska den titta fram lite senare. Vi får väl se. I vilket fall som är det 17 grader och det är nice.

Jag vaknade med smärta i benen så nu är det nog ett skov på gång just där. Men jag kämpar på och tar dagen som den kommer, som Veronica de Maggio sjunger.
Ut och promenera lite så blodflöde kommer igång och att musklerna används ordentligt. Men ändå tänka på att kroppen får vila. Det är viktigt. Därför tycker jag det är bra att vi inte har bokat något speciellt denna helgen. En lugn och skön helg har vi framför oss.

Dessa två fina pågar har nu sommarlov. Igår hade de skolavslutning och titta så fina de är två av mina underbara barnbarn.

Lev livet  /Lene

Lämna ett svar

Till startsidan