Mat & recept, Tankar

Vi går in i sista veckan…!

Måndag förmiddag och en ny vecka uppenbarar sig. Denna veckan är sista arbetsveckan för Jörgen (egentligen skulle det vara det för mig också) innan semester och den är ganska fullproppad. Men vi gör ett härligt avslut på veckan då vi kör till mamma och pappa på fredag. Det ska bli så mysigt.
Men än så länge är det måndag och jag har redan varit lite duktig genom att ringa en del samtal som var nödvändiga. Jörgen jobbar kväll denna veckan så han är hemma än så länge.

Vi har ätit gott hela helgen ska du veta.

I lördags kväll åt vi grillad kycklingfilé med couscous sallad och hemmagjord dressing. Det var riktigt smarrigt.

Igår åt vi färsbiffar med bbq-grönsaker (frysta grönsaker) med couscous över och lite gräddfil till det. Precis lika smarrigt det. En helg med god mat alltså. Precis som det ska vara. Lite lyx på helgen skadar inte.
Men nu är det vardag igen och då blir det enklare mat hos oss.

Hela helgen har det varit fantastiskt väder och det gillar denna kvinnan. I lördags regnade det några skvättar men det var varmt ändå och efteråt sken solen. Så det har vädermässigt varit en underbar helg. Nu hoppas vi att det fortsätter. Även om man inte kan tro det just nu, för det gick från sol och knappt någon blåst till mörkare på himlen och just nu blåser det en del. Men…det regnar inte än och det är härligt. Snart nog är det dags för mig att gå och diska, så vi kör igång dagen.

Lev livet  /Lene