Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Nästan fulltecknat!

Ett sent inlägg är bättre än inget inlägg alls. Så här kommer ett sent.

Bilden du ser ovan är från igår kväll när jag var ute på en promenad på kvällskvisten och satte mig vid vattnet och bara njöt. Gud vilken kväll det var.

Idag har jag haft eftermiddagen nästan fulltecknad men däremot förmiddagen ägnade jag åt Jörgen innan han körde till jobb. Vi pulade och ordnade lite i husvagnen, drack kaffe i solen, pratade med vår granne och fick nya grannar som var lite surmulna tyckte jag. Men det är inte jag så de får vara hur de vill.

Tidig eftermiddag var jag och fixade mina ögonbryn och vaxade armhålorna inför semestern. Jag bjuder kanske inte på den bästa bilden men ögonbrynen är jag nöjd med det vill jag lova.

När jag var klar hos Julia tänkte jag att jag måste ha något till middag och jisses, jag var redan hungrig. Då gick jag över gatan in på Holy Green och köpte mig en underbar sommartallrik.

Jag kan inte säga annat än att denna sommartallrik var fantastiskt god. Både färska jordgubbar och vattenmelon, picklade rödlök, en citronkräm, massor av goda grönsaker och en gräslöks dressing att ringla ovanpå . Så enormt gott. Så fräscht. Du anar inte.

Nisse har jag lämnat in till doktorn och han har inte kommit tillbaka än, så jag får hyra en Voi eller Bolt scooter när jag ska iväg. Jörgen behöver ju bilen och när det är så dyrt med bensin så vill jag inte heller köra enbart inom stan. Det känns oerhört onödigt. Så hjälmen följer med och jag får oftast gå en bit från husvagnen till närmaste scooter, men det är inte några långa sträckor så det gör inget.

Lev livet väl  /Lene