Familjen, Mat & recept, Tankar

Vilken lyx!

Igår vaknade jag med huvudvärk och skulle egentligen träffa bästa Maria, men fick boka av det. Vi får träffas en annan dag. Jag vilade tills vi skulle köra. För igår var det äntligen dags att köra till mamma och pappa. Jörgen körde som vanligt. Däremot körde vi inom Vinslöv och deras Fritidscenter (husvagns/husbils försäljning) för vi behövde köpa nytt medel till toaletten i husvagnen. Och vi passade ju på att kolla på lite husvagnar.

När vi kom upp till mamma och pappa på eftermiddagen var det jättefint väder och vi var ute i stort sett resten av dagen. Vi grillade färsbiffar, hade ugnsbakad potatis till, gräddfil som sås och en fräsch sallad med några grönsaker från deras grönsaksland. Vilken lyx!

Idag är det lördag och Jörgen ska hjälpa mamma och bygga nytt staket så inte Zigge rymmer. Delar av det de har nu är lite murket och mamma är rädd att han springer rakt igenom det. Så Jörgen ska byta ut delar av staketet. Jag ska bara gå och se vacker ut. Haha jag? vacker? nåja, vi kan alltid låtsas.

Nej, jag trivs med mig själv. För det mesta kanske jag ska säga. Jag tror varje människa över lag får perioder där de inte riktigt trivs med allt på sin kropp. Men det är så det är. Jag väljer att gilla läget.

Jag avslutar med att bjuda på några fantastiska bilder från mamma och pappas trädgård. Jag fullkomligt älskar denna lummiga, fina trädgård. Med all dess blomsterprakt och buskar och träd. Dammen har blivit riktigt fin och rogivande.

Lev väl  /Lene