Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Det är perfekt!

En söndag morgon då regnet strilar ner och ska göra så fram till cirka 14. Nå, det får vi bara gilla läget på. Solen tittar säkert fram efter 14 och då dyker vi ut och njuter. Nu är det inte så skönt att stå ute kan jag informera. Men regnet behövs så jag säger inget.

Idag händer…. absolut ingenting. Jörgen och Marcus blev klara med grinden igår så idag kan vi bara ta det lugnt. Vilket säkert behövs. Men vilken dag det var igår. Herre min skapare så underbart väder att vara ute i. Jag tror vi var ute precis hela dagen. Dels för att Jörgen höll på med grinden och staketet och sedan vädret. Man ville liksom inte vara inne. Visst det var svalt och skönt i huset men det var det i skuggan också. Så blev du för varm var det bara att gå in i skuggan en stund. Perfekt!

Nu har vi (eller Jörgen) semester som jag skrivit tidigare och vi har inte mycket planerat. Det är väl precis så en semester ska vara tänker jag. Något litet har vi naturligtvis planerat. Vi ska träffa några kompisar och sen ska vi på ärenden var för sig olika dagar. Men över lag är det en “fri” semester, där vi planerar precis så mycket vi själva vill. Visst låter det härligt?! Känslan är härlig i alla fall.
Än så länge är vi hos mamma och pappa och bara latar oss. Det är nice det med.

Igår när jag satt i solen så kom det besök… sött besök..

Först kom fröken ekorre fram och tog lite mat.

Sedan familjen hackspett. Så vackra djur.

Känn in kärleken  /Lene