Tankar

Den som väntar på något gott…!

Godmorgon tisdag…

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Det blir en fantastisk dag.

Igår kväll var jag inte kaxig kan jag berätta. Efter en underbar helg hos mamma och pappa körde vi direkt till Ullared igår morse. Vi gick upp några minuter efter mamma gått upp strax efter 06 och sedan körde vi igång med att packa ner det sista, bädda och göra oss iordning. Sedan körde vi. Vi var på Gekås klockan 9.00.

En Gekås vagn full med varor

Det blev en hel del handlat som du ser. Julklappar (jajamensan vi handlade julklappar. Lika bra att passa på), presenter, en himmelens massa kläder till alla möjliga familjemedlemmar, skor och en massa annat. Vilken dag det blev. Vilken helg vi haft. Helt fantastiskt.

Igår kväll var jag helt slut som människa. Jag var helt mossig i huvudet och hjärnan fungerade inte alls som den skulle. Kroppen värkte i varenda millimeter. Men jag tog tabletter inför natten och idag känns det mycket bättre. En lugn dag idag så ska det nog gå vägen.

Idag ska jag på ett möte  om något oerhört spännande som jag tyvärr inte vill berätta helt om än. Men du kan ju veta att det kommer mer information om hur det går. Klen tröst jag vet, men så är det. Den som väntar på något gott…

Älska livet  /Lene