Campingliv & natur, Tankar

Nu slipper vi det!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan, lillördag och allting.
Det är också en dag närmare Midsommarafton som är på fredag. Inte för att vi numera firar midsommar på något speciellt festligt sätt. Vi brukar vara själv eller med någon vän. Ingen fest. Det orkar inte jag numera utan det blir lugna tillställningar för oss. Men det är härligt det med tycker vi. Vi kommer att vara i husvagnen och fira midsommar och det ska bli så skönt. Vi var och handlade till fredag igår så nu slipper vi det i alla fall.

Idag beger vi oss till huset för att hjälpa Ellinore och Daniel med centraldammsugaren som har gett upp. Vi har beställt hem några reservdelar som behövs för att fixa det. Jag ska inte göra något speciellt idag utan jag ska ha en återhämtningsdag. Det blir Jörgen som fixar med dammsugaren och jag är bara honom behjälplig när han behöver hjälp.

Jag missade ju Mindfulness tips igår, så jag tänkte bjuda på det nu.

Visa vänlig uppmärksamhet..

Påminn dig om vänliga intentionen när du vaknar på morgonen:
“Idag skall jag vara vänlig med mig själv och andra jag möter och i stort sätt till vad som än sker.”
Skriv gärna upp intentionen på en lapp som du kan ha i fickan!

Må väl  /Lene