Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Åhh vad det ska bli härligt!

Godmiddag kära du…

Idag är det torsdag och dagen innan midsommarafton. Lillemidsommarafton hihi
Det blir ett lite senare inlägg idag för vi har hållit på och donat i husvagnen för att göra iordning till imorgon då det faktiskt är midsommarafton. Ja, det är inte klokt. Snart har halva 2022 gått. Tiden rusar iväg.

Vi känner att det nog blir ett bad idag och jag har faktiskt tänkt försöka mig på att bada idag. Vi får se om jag vågar. Rickard som också har säsongsboende med sin familj här på campingen säger att det var 19 grader i vattnet häromdagen, så jag skulle nog kunna bada känner jag. Vi har nu införskaffat vår egen termometer som vi ska ha med oss ner så vi får se hur många grader det är.

Igår kväll åt vi en smarrig middag. Grillad kycklingfilé och grillad melon med flingsalt och lite honung på. En god sallad och couscous. Så smarrigt. Och en god cider till det (öl för Jörgen). Det ska va gött å leva…

Idag blir det rester så vi kan få in lite annat i frysen. Vi behöver frysa in så vi får is imorgon. Viktigt, viktigt vet du. Det blir en förhoppningsvis god fördrink, Applefizz, vid 16.30 och lite oliver och gott till det. Därefter blir det traditionell midsommarmat med sill, nypotatis (färskpotatis som det heter idag), gräddfil och gräslök. Mumsfillibabba. Blir vi hungriga framåt kvällningen så har vi korv med bröd att grilla på. Åhh vad det ska bli härligt!

Må väl  /Lene