Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

Kan det bli så mycket bättre?!

En sen kväll midsommarafton 2022

God eftermiddag…

Värmen är här! Kan det bli så mycket bättre?! Sol och värme, det bästa för min kropp.
Men just nu vet jag inte direkt för jag har enorm smärta i kroppen. Benen och höfterna är inte snälla mot mig. Men det reder sig.

Jag skrev aldrig igår för jag hade en tuff dag så jag låg i sängen stora delar av dagen för att kunna vara uppe på kvällen. Delar av kvällen klarade jag men vid 23 gav jag upp och gick och lade mig.

Jag passar härmed på att önska dig en glad midsommar, med tanke på att det är midsommardag och fortfarande midsommar alltså. Idag är inte mycket bättre smärtmässigt, men jag har varit och tagit ett dopp i havet i alla fall. Jag behöver röra på mig även om kroppen bråkar.

Dock var inte doppet idag premiärdoppet utan det gjordes i torsdags eftermiddag. Då tog jag mitt premiärdopp och det var jätteskönt när jag väl doppat mig. Som alltid. Det är kallt innan man hoppar i men när man väl hoppat i så är det jätteskönt. Vi har införskaffat en termometer, men Jörgen envisas med att inte ta med den utan han gissar. Så han gissar att temperaturen ligger kring 18-20 grader.

I torsdags kväll hade vi en mysig kväll på Bistron, med vars en god dricka (jag vitt vin och Jörgen öl) och en stor tallrik nachochips med ost, guacamole och salsa. Det enda negativa var att där var en hel del mygg eftersom vi satt ute. Men det får man ta.

Igår tittade Eva och Rickard in till oss en stund och joina oss i lite god midsommarmat. Jag glömde helt att ta foto på maten men det får vi leva med. Det var en mysig kväll med lite prat och god dricka. Helt alkoholfritt för min del.

Lev livet  /Lene