Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

För kroppens skull!

Vi får massor av jordgubbar på vår planta

Godmorgon och välkommen till en ny, orörd vecka. Midsommarhelgen är över och vi går vidare in i nästa vecka. Livet flyter på.

Kroppen börjar så smått rätta till sig vilket är så skönt. Jag brukar inte ha sånt skov under sommaren och värmen men nu fick jag det och det är bara att gilla läget och ta det lugnt. Och det har jag gjort för det finns inte så mycket annat jag kan göra. Jag fortsätter dock att ta det lugnt…för kroppens skull.

Vi har haft en härlig helg. En lugn och sansad midsommar. Så skönt. Vi har ju semester, eller tja Jörgen har semester och jag är ju arbetsbefriad eller hur man ska utrycka sig. Men jag njuter som om jag hade semester och det är huvudsaken. Vi har det bra, vi här i husvagnen. Livet är gött.

Under hela helgen har jag inte druckit en droppe alkohol men ändå druckit fantastiskt gott. På midsommarafton gjorde vi en AppleFizz som var fantastiskt god. I lördags drack vi denna sort av AppleFizz. I den första vi drack var det limesaft i och i denna du ser på bilden var det citronsaft (från färska lime och citroner). Båda var otroligt goda. Visst ser den god ut?

Min tanke var att jag skulle ut och ta en powerwalk idag men jag är lite osäker med tanke på att det ska bli upp mot 30 grader. Det blir nog ett eller ett par dopp i havet skulle jag tro.

Njut av livet  /Lene