Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det räcker för oss!

Men godmorgon kära du… Har du hittat hit?! Så trevligt.
Jag vaknar till en morgon med regn till och från, men det ska enligt prognosen snart försvinna. Vi hoppas det stämmer. Det ska dock inte bli lika varmt idag som det varit de senaste dagarna. Det ska bli ca 22 grader och det är skönt det med.

Det räcker faktiskt för oss idag för denna dag ska vi köra och hämta Ludwig och när vi hämtat honom kör vi direkt och hämtar Hailey för imorgon blir det äventyr av. Vad berättar jag inte nu. Det får du veta i ett senare inlägg. Den som väntar på något gott…

Jag sitter just nu och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Tv4’s Nyhetsmorgon. Det kommer bli en kanonbra dag.

Igår åt vi en väldigt lätt men oerhört god middag. Det skulle bli omelett men det gick inte riktigt att göra en bra omelett i vår nya “storpanna” som vi använde på vår cadac ute igår, så det blev mer äggröra/omelett men ojojoj så gott. Jörgen hade smör”stekta” grönsaker (frysta paprika/majs/ärtor) till men jag hade en lätt sallad på små tomater, nektarin och färska basilikablad. Så gott var det.

Vi kör väl som är brukligt när det är tisdag. Jag bjuder på ett Mindfulness tips. Varsågod

Njut av naturen…

Njut av naturen så ofta du kan.
Gå eller placera dig i närheten av ett träd, på gräsmattan eller kanske vid något vattendrag.
Ta in luften och den natur som du har runt om ring dig, i stora drag och kanske i detalj.
Låt sedan lugnet och enkelheten smitta av sig på dig.
Känn efter hur det känns!

Vilket Mindfulness tips jag kommer med! Jag blir stolt över mig själv hihi. Jag älskar att dela med mig och det kommer jag fortsätta med.

Känn livet  /Lene