Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Vi njuter av livet!

En god förmiddag önskar jag dig denna torsdag.
Vilken morgon vi vaknar upp till. Vilket väder! Helt fantastiskt. Varmt men hur skönt som helst. Det är redan 22 grader och klockan är inte mer än 10.30. Fantastiskt!!

Idag är sista dagen vi har Ludwig hos oss för denna gången. Och vi ska passa på att mysa massor med honom. Jörgen och han är redan iväg och badar. Första doppet för dagen. Igår blev det tre dopp för oss. Igår hade vi även Hailey hos oss under dagen för igår var vi på inspelningen av Sommarlov.

Det var en härlig förmiddag i Beijers Park. Väldigt varmt då vi satt på backen och solen gassade hela tiden. Men vad gör väl det?! Det var hur skönt som helst.

De fick till och med se programledarna på nära håll Vilken dag. De var i extas båda två.

Senare på eftermiddagen körde Jörgen och Ludwig Hailey hem och när de kom tillbaka tog vi det lite lugnt. De gick direkt ner och tog dagens sista dopp och sedan var det dags att gå till Bistron och äta en bit mat. Vi började med att sitta ute men Ludwig frös så vi gick in och satte oss. Gick lika bra det.

Kvällen avslutades med en pratstund med en av “grannarna”, Rickard som stannade och pratade en stund när vi satt ute efter Ludwig lagt sig. Han somnade fortare igår än i förrgår, säkert mycket på grund av att det varit en intensiv dag och han varit ute i stort sett hela dagen. Badat tre gånger i havet, varit på inspelning i Beijers Park och en massa annat bus tillsammans med kusin Hailey. Vilken dag!

Nu är det en ny dag och vi ska köra och handla lite mat till ikväll när båda barnen kommer hit med familjer (Emelie med familj för att hämta Ludwig och Ellinore med familj för att träffa sin syster en stund) och vi ska bjuda på middag. Det blir många här på vår lilla plätt men det kommer gå hur bra som helst.
Det ska bli så mysigt med alla samlade.

Men först ska vi njuta av sista timmarna när Ludwig är hos oss och vi ska njuta av detta underbara vädret vi har. Vi ska njuta av livet helt enkelt.

Må väl  /Lene